De partners hebben besloten om het aantal targets voor antilichamen uit te breiden; voorts bestrijkt de alliantie nu ook andere therapieën gebaseerd op peptiden, siRNAs en andere macromoleculen.

De uitbreiding van de alliantie vertegenwoordigt een additionele waarde (mogelijke succesbetalingen die Galapagos kan ontvangen) van €150 miljoen.

Galapagos en Roche zijn hun strategische alliantie in COPD aangegaan in januari van dit jaar. Galapagos gebruikt haar technologie om nieuwe COPD-targets te vinden en vervolgens kandidaat-medicijnen te ontwikkelen op basis van deze targets.

Roche krijgt de exclusieve optie om elk programma te licenseren, ofwel na de selectie van een kandidaat-medicijn, ofwel na de afronding van Fase I klinische studies.

De partners hebben besloten om het aantal targets voor antilichamen uit te breiden; voorts bestrijkt de alliantie nu ook andere therapieën gebaseerd op peptiden, siRNAs en andere macromoleculen. De uitbreiding van de alliantie vertegenwoordigt een additionele waarde (mogelijke succesbetalingen die Galapagos kan ontvangen) van €150 miljoen. Galapagos en Roche zijn hun strategische alliantie in COPD aangegaan in januari van dit jaar. Galapagos gebruikt haar technologie om nieuwe COPD-targets te vinden en vervolgens kandidaat-medicijnen te ontwikkelen op basis van deze targets. Roche krijgt de exclusieve optie om elk programma te licenseren, ofwel na de selectie van een kandidaat-medicijn, ofwel na de afronding van Fase I klinische studies.