De servicedivisie van Galapagos, BioFocus DPI, zal biologie-, medicinale-chemie- en ADME/PK ondersteuning geven aan een programma voor medicijnontwikkeling van Opsona.

Opsona zal de samenwerking financieren en de kosten dragen voor het werk van 4 tot 5 wetenschappers bij BioFocus DPI.

"Wij zijn blij dat we Opsona Therapeutics kunnen toevoegen aan de groeiende lijst van BioFocus DPI klanten. Opsona Therapeutics is een bedrijf in opkomst met een veelbelovende pijplijn en een succesvolle investeringsronde achter de rug", zo verklaarde Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "BioFocus DPI is in staat de lijst van biotech- en farma bedrijven alsook non-profit organisaties steeds uit te breiden en daarmee één van de meest brede klantenbestanden in de industrie heeft."

De servicedivisie van Galapagos, BioFocus DPI, zal biologie-, medicinale-chemie- en ADME/PK ondersteuning geven aan een programma voor medicijnontwikkeling van Opsona. Opsona zal de samenwerking financieren en de kosten dragen voor het werk van 4 tot 5 wetenschappers bij BioFocus DPI."Wij zijn blij dat we Opsona Therapeutics kunnen toevoegen aan de groeiende lijst van BioFocus DPI klanten. Opsona Therapeutics is een bedrijf in opkomst met een veelbelovende pijplijn en een succesvolle investeringsronde achter de rug", zo verklaarde Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "BioFocus DPI is in staat de lijst van biotech- en farma bedrijven alsook non-profit organisaties steeds uit te breiden en daarmee één van de meest brede klantenbestanden in de industrie heeft."