In de Verenigde Staten maakt straks Alcoa als eerste zwaargewicht de kwartaalcijfers bekend. In Europa is het nog wat vroeg om al definitieve cijfers te krijgen, maar deze week zijn er toch al een aantal bedrijven die iets over de omzet vertellen.

De BEL 20 legde weinig overtuigingskracht aan de dag en sloot per saldo bijna een kwart procent lager af. Omega Pharma was de sterkste stijger binnen de index, Solvay de grootste daler. Op de continumarkt maakten Galapagos en Nyrstar beiden een goede beurt.

In de Verenigde Staten maakt straks Alcoa als eerste zwaargewicht de kwartaalcijfers bekend. In Europa is het nog wat vroeg om al definitieve cijfers te krijgen, maar deze week zijn er toch al een aantal bedrijven die iets over de omzet vertellen. De BEL 20 legde weinig overtuigingskracht aan de dag en sloot per saldo bijna een kwart procent lager af. Omega Pharma was de sterkste stijger binnen de index, Solvay de grootste daler. Op de continumarkt maakten Galapagos en Nyrstar beiden een goede beurt.