BioFocus, een servicedivisie van Galapagos, zal het onderzoek uitvoeren en ontvangt US$41 miljoen (€31 miljoen) aan onderzoeksbetalingen gedurende deze vijfjarige samenwerking.

BioFocus zal haar complete scala aan drug discovery activiteiten inzetten voor dit programma. Er zal gebruik worden gemaakt van zowel haar biologische- als haar chemische expertise, onder meer door de ontwikkeling van testen met primaire neuronale cellen, high-content en fragment base screening, computational chemie, ADME/PK en eiwit-kristallografie.

De vandaag aangekondigde overeenkomst is een uitbreiding van de samenwerking die in augustus 2005 gestart is.

BioFocus, een servicedivisie van Galapagos, zal het onderzoek uitvoeren en ontvangt US$41 miljoen (€31 miljoen) aan onderzoeksbetalingen gedurende deze vijfjarige samenwerking. BioFocus zal haar complete scala aan drug discovery activiteiten inzetten voor dit programma. Er zal gebruik worden gemaakt van zowel haar biologische- als haar chemische expertise, onder meer door de ontwikkeling van testen met primaire neuronale cellen, high-content en fragment base screening, computational chemie, ADME/PK en eiwit-kristallografie. De vandaag aangekondigde overeenkomst is een uitbreiding van de samenwerking die in augustus 2005 gestart is.