In de alliantie met Janssen Pharmaceutica NV (Janssen) op gebied van reuma, ontving Galapagos een succesbetaling van €1,5 miljoen. Tot nu toe heeft Galapagos meer dan €24 miljoen van Janssen ontvangen onder deze alliantie.

In de samenwerking met GlaxoSmithKline (GSK) op gebied van infectieziekten, ontving Galapagos een succesbetaling van €1 miljoen. Vanaf de start van deze alliantie eind 2007, heeft Galapagos binnen deze alliantie €6 miljoen van GSK ontvangen.

"Galapagos blijft vooruitgang boeken binnen haar strategische allianties en bewijst daarmee dat het model van strategische allianties een solide bijdrage levert aan de R&D inkomsten," aldus Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos.

In de alliantie met Janssen Pharmaceutica NV (Janssen) op gebied van reuma, ontving Galapagos een succesbetaling van €1,5 miljoen. Tot nu toe heeft Galapagos meer dan €24 miljoen van Janssen ontvangen onder deze alliantie. In de samenwerking met GlaxoSmithKline (GSK) op gebied van infectieziekten, ontving Galapagos een succesbetaling van €1 miljoen. Vanaf de start van deze alliantie eind 2007, heeft Galapagos binnen deze alliantie €6 miljoen van GSK ontvangen. "Galapagos blijft vooruitgang boeken binnen haar strategische allianties en bewijst daarmee dat het model van strategische allianties een solide bijdrage levert aan de R&D inkomsten," aldus Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos.