Gaat Spanje die beloftes kunnen waarmaken?, is de vraag die iedereen zich nu stelt. Andrew Bosomworth, money manager bij Pacific Investment Management Co, heeft er alleszins vertrouwen in.

Eerste minister Jose Luis Rodriguez Zapatero heeft zowel de arbeids- als de pensioenwetgeving al aangepast in een poging de concurrentiekracht van de Spaanse economie te versterken.

De banken die te zwak gekapitaliseerd zijn, meer bepaald de caja's of spaarbanken, kregen een jaar de tijd om hun kapitaalbasis te versterken. Het rendement op de 10-jarige staatsobligatie bedroeg gisteren nog 5,14%.

Gaat Spanje die beloftes kunnen waarmaken?, is de vraag die iedereen zich nu stelt. Andrew Bosomworth, money manager bij Pacific Investment Management Co, heeft er alleszins vertrouwen in. Eerste minister Jose Luis Rodriguez Zapatero heeft zowel de arbeids- als de pensioenwetgeving al aangepast in een poging de concurrentiekracht van de Spaanse economie te versterken. De banken die te zwak gekapitaliseerd zijn, meer bepaald de caja's of spaarbanken, kregen een jaar de tijd om hun kapitaalbasis te versterken. Het rendement op de 10-jarige staatsobligatie bedroeg gisteren nog 5,14%.