Veel van de rapporten die hij toegestuurd krijgt, zijn ronduit positief. Een pessimistische analist als Bob Janjuah kreeg toen hij werkzaam was voor Royal Bank of Scotland diverse aanbiedingen, maar koos tenslotte voor het Japanse Nomura.

Janjuah verwacht dat de economische groei in de grote landen in de komende vijf jaar nauwelijks meer dan 1% op jaarbasis zal bedragen. Veel van zijn collega's zitten op dezelfde golflengte.

Raoul Pal, voordien bij Goldman Sachs derivatenexpert en hedge fund manager, stelde gisteren dat de Verenigde Staten niet aan een depressie zoals die in de jaren 30 gaat kunnen ontsnappen. In het geval van het Verenigd Koninkrijk is het volgens Pal zelf niet uitgesloten dat het land failliet gaat.

Veel van de rapporten die hij toegestuurd krijgt, zijn ronduit positief. Een pessimistische analist als Bob Janjuah kreeg toen hij werkzaam was voor Royal Bank of Scotland diverse aanbiedingen, maar koos tenslotte voor het Japanse Nomura. Janjuah verwacht dat de economische groei in de grote landen in de komende vijf jaar nauwelijks meer dan 1% op jaarbasis zal bedragen. Veel van zijn collega's zitten op dezelfde golflengte. Raoul Pal, voordien bij Goldman Sachs derivatenexpert en hedge fund manager, stelde gisteren dat de Verenigde Staten niet aan een depressie zoals die in de jaren 30 gaat kunnen ontsnappen. In het geval van het Verenigd Koninkrijk is het volgens Pal zelf niet uitgesloten dat het land failliet gaat.