De inflatie dreigt namelijk vaste grond onder de voeten te krijgen. Marilyn Cohen, auteur van het boek Surviving the Bond Bear Market, geeft in dat verband een duidelijke waarschuwing.

Volgens Cohen is het nu al volstrekt duidelijk wat in 2011 gaat gebeuren: hogere rentevoeten, lagere obligatiekoersen en een economische verbetering. Maar gaat die economie wel in versneld tempo groeien?

Warren Pierson, senior portfolio manager bij Baird Funds, is daar nog niet zo zeker van. Pierson denkt dat de groei zal worden afgeremd door de hoge werkloosheidsgrada en door een kwakkelende huizenmarkt. Bijgevolg is hij er helemaal niet van overtuigd dat de Amerikaanse economie dit jaar in versneld tempo gaat groeien.

De inflatie dreigt namelijk vaste grond onder de voeten te krijgen. Marilyn Cohen, auteur van het boek Surviving the Bond Bear Market, geeft in dat verband een duidelijke waarschuwing. Volgens Cohen is het nu al volstrekt duidelijk wat in 2011 gaat gebeuren: hogere rentevoeten, lagere obligatiekoersen en een economische verbetering. Maar gaat die economie wel in versneld tempo groeien? Warren Pierson, senior portfolio manager bij Baird Funds, is daar nog niet zo zeker van. Pierson denkt dat de groei zal worden afgeremd door de hoge werkloosheidsgrada en door een kwakkelende huizenmarkt. Bijgevolg is hij er helemaal niet van overtuigd dat de Amerikaanse economie dit jaar in versneld tempo gaat groeien.