Bij J.P. Morgan Chase is U.S. equity strategist Thomas Lee er van overtuigd dat de bedrijfsresultaten beter dan verwacht zullen meevallen. Lee gaat uit van een gemiddelde winstgroei van ongeveer 6%, waar de meeste analisten slechts rekening houden met een groei van 2,80%.

Volgens Lee worden de guidances die de bedrijven zullen geven belangrijker dan ooit, hij verwacht bovendien dat die guidances zullen meevallen. Het lijkt niet onmogelijk dat de Amerikaanse bedrijven nog twee kwartalen van goede resultaten tegemoet kunnen zien.

Bij J.P. Morgan Chase is U.S. equity strategist Thomas Lee er van overtuigd dat de bedrijfsresultaten beter dan verwacht zullen meevallen. Lee gaat uit van een gemiddelde winstgroei van ongeveer 6%, waar de meeste analisten slechts rekening houden met een groei van 2,80%. Volgens Lee worden de guidances die de bedrijven zullen geven belangrijker dan ooit, hij verwacht bovendien dat die guidances zullen meevallen. Het lijkt niet onmogelijk dat de Amerikaanse bedrijven nog twee kwartalen van goede resultaten tegemoet kunnen zien.