Galy schetst de volgende scene: links op het toneel zit Europa, rechts zit Japan en daartussen zitten de Amerikanen. Uiteindelijk is er niets veranderd op het toneel: zowel dollar/yen en euro/yen hebben nog steeds de uptrend te pakken en daar komt pas verandering in na een veel zwaardere correctie.

G20 zal zwaar geschut moeten bovenhalen om rust te herstellen, zo stelt Galy, maar hij verwacht niet dat dit zal gebeuren. De 20 deelnemers zullen zich wel hoeden voor te straffe uitspraken, want die zouden wel eens het omgekeerde dan bedoeld effect kunnen hebben.

Galy schetst de volgende scene: links op het toneel zit Europa, rechts zit Japan en daartussen zitten de Amerikanen. Uiteindelijk is er niets veranderd op het toneel: zowel dollar/yen en euro/yen hebben nog steeds de uptrend te pakken en daar komt pas verandering in na een veel zwaardere correctie. G20 zal zwaar geschut moeten bovenhalen om rust te herstellen, zo stelt Galy, maar hij verwacht niet dat dit zal gebeuren. De 20 deelnemers zullen zich wel hoeden voor te straffe uitspraken, want die zouden wel eens het omgekeerde dan bedoeld effect kunnen hebben.