De Wereldbank krijgt 250 miljard dollar om handelskredieten te dekken. Daarnaast komt er ook nog eens 250 miljard dollar ter beschikking aan speciale trekkingsrechten.

De G20 bereikte verder een akkoord om het Internationaal Monetair Fonds (IMF) van extra geld te voorzien. Het fonds zou 500 miljard dollar extra tot zijn beschikking krijgen, met de bedoeling om de financiële stabiliteit in de wereld te versterken.

Japan, de Europese Unie en de Verenigde Staten zouden ieder 100 miljard dollar in het IMF investeren. Een injectie van 500 miljard dollar zou een verdrievoudiging inhouden van het bedrag dat het fonds achter de hand heeft voor de bestrijding van financiële crises.

De Wereldbank krijgt 250 miljard dollar om handelskredieten te dekken. Daarnaast komt er ook nog eens 250 miljard dollar ter beschikking aan speciale trekkingsrechten. De G20 bereikte verder een akkoord om het Internationaal Monetair Fonds (IMF) van extra geld te voorzien. Het fonds zou 500 miljard dollar extra tot zijn beschikking krijgen, met de bedoeling om de financiële stabiliteit in de wereld te versterken.Japan, de Europese Unie en de Verenigde Staten zouden ieder 100 miljard dollar in het IMF investeren. Een injectie van 500 miljard dollar zou een verdrievoudiging inhouden van het bedrag dat het fonds achter de hand heeft voor de bestrijding van financiële crises.