De zeven grootste geïndustrialiseerde landen, verenigd in G-7, vergaderden vanavond, maar veel concreets kwam er niet uit de bus.

Mogelijk is dat wel het geval later deze maand en wordt het poeder droog gehouden in afwachting van de uitslag van de verkiezingen in Griekenland.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties loopt verder op

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager, zonder dat er van een forse beweging sprake was. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,245 dollar betaald of een halve procent minder dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,556%, waarmee de kaap van 1,50% opnieuw werd gerond.

Olie en goud weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd 1617,40 dollar betaald, of enkele dollars of fracties van een procent meer dan het slotniveau van gisteren.

Ruwe olie (US Crude) werd eerst opnieuw goedkoper en daarna weer duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets meer dan 84 dollar betaald.

De zeven grootste geïndustrialiseerde landen, verenigd in G-7, vergaderden vanavond, maar veel concreets kwam er niet uit de bus. Mogelijk is dat wel het geval later deze maand en wordt het poeder droog gehouden in afwachting van de uitslag van de verkiezingen in Griekenland.Rendement op Amerikaanse staatsobligaties loopt verder op Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager, zonder dat er van een forse beweging sprake was. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,245 dollar betaald of een halve procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,556%, waarmee de kaap van 1,50% opnieuw werd gerond. Olie en goud weer iets duurder Voor een troy ounce goud werd 1617,40 dollar betaald, of enkele dollars of fracties van een procent meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eerst opnieuw goedkoper en daarna weer duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets meer dan 84 dollar betaald.