Bedoeling is om een programma uit te werken dat automatisch kan afgewerkt worden wanneer er "too big to fail" banken in moeilijkheden zijn gekomen. Eventueel kan het programma ook uitgebreid worden naar individuele landen die in problemen zijn geraakt.

Bedoeling is om een overeenkomst te bereiken over de treffen maatregelen, zodat er ditmaal gezamenlijk gehandeld kan worden. De G-20 meeting in herfst kan erg belangrijk worden voor de grootbanken, mogelijk zullen die verplicht worden om extra kapitaal op te halen.

Bedoeling is om een programma uit te werken dat automatisch kan afgewerkt worden wanneer er "too big to fail" banken in moeilijkheden zijn gekomen. Eventueel kan het programma ook uitgebreid worden naar individuele landen die in problemen zijn geraakt. Bedoeling is om een overeenkomst te bereiken over de treffen maatregelen, zodat er ditmaal gezamenlijk gehandeld kan worden. De G-20 meeting in herfst kan erg belangrijk worden voor de grootbanken, mogelijk zullen die verplicht worden om extra kapitaal op te halen.