De meeste G-20 landen bereiden een aanslaan van het spaargeld van hun onderdanen voor, dit in geval er ergens opnieuw iets misloopt. Volgens O'Byrne zou zo'n scenario sneller dan verwacht kunnen voorvallen, hij houdt eerder rekening met maanden dan met jaren.

In Cyprus heeft de Europese Centrale Bank miljarden dollars van de inwoners van dat land gestolen en hetzelfde staat nu andere landen te wachten. Landen overal in de wereld zijn momenteel de maatregelen aan het voorbereiden die een aanslag van het spaargeld mogelijk moeten maken.

De meeste G-20 landen bereiden een aanslaan van het spaargeld van hun onderdanen voor, dit in geval er ergens opnieuw iets misloopt. Volgens O'Byrne zou zo'n scenario sneller dan verwacht kunnen voorvallen, hij houdt eerder rekening met maanden dan met jaren. In Cyprus heeft de Europese Centrale Bank miljarden dollars van de inwoners van dat land gestolen en hetzelfde staat nu andere landen te wachten. Landen overal in de wereld zijn momenteel de maatregelen aan het voorbereiden die een aanslag van het spaargeld mogelijk moeten maken.