De futures geven aan dat de S&P 500 ongeveer een half procent boven het slotniveau van gisteren gaat openen. De index sloot donderdag af met een verlies van 3,20%.

In de loop van de sessie liet de S&P 500 een maximaal verlies van 8,60% optekenen. Dat was de sterkste daling intraday sinds december 2008. De uiteindelijke koersdaling was de scherpste sinds 20 april van vorig jaar.

Het is natuurlijk nog te vroeg om al te stellen dat Wall Street zich gaat kunnen herstellen van de gisteren ontvangen klappen. Veel zal afhangen van wat er op de Europese beurzen gebeurt.

De futures geven aan dat de S&P 500 ongeveer een half procent boven het slotniveau van gisteren gaat openen. De index sloot donderdag af met een verlies van 3,20%. In de loop van de sessie liet de S&P 500 een maximaal verlies van 8,60% optekenen. Dat was de sterkste daling intraday sinds december 2008. De uiteindelijke koersdaling was de scherpste sinds 20 april van vorig jaar. Het is natuurlijk nog te vroeg om al te stellen dat Wall Street zich gaat kunnen herstellen van de gisteren ontvangen klappen. Veel zal afhangen van wat er op de Europese beurzen gebeurt.