De futures op de Standard & Poor's 500 Index wijzen op een 0,30% lagere opening, nadat deze index gisteren een winst van 2,90% op zijn conto mocht schrijven.

De eerste reactie op de afloop van G20 was positief, nu is het wachten op een signalen die wijzen op een economische verbetering.

Vanmiddag worden in de Verenigde Staten de werkloosheidscijfers voor de maand maart bekendgemaakt en die zullen nu bepalend zijn voor de verdere evoluties op de Amerikaanse beurzen.

De consensusverwachting is dat er 700.000 jobs zijn verloren gegaan en dat de werkloosheid vorige maand is opgelopen tot 8,50%.

De futures op de Standard & Poor's 500 Index wijzen op een 0,30% lagere opening, nadat deze index gisteren een winst van 2,90% op zijn conto mocht schrijven. De eerste reactie op de afloop van G20 was positief, nu is het wachten op een signalen die wijzen op een economische verbetering. Vanmiddag worden in de Verenigde Staten de werkloosheidscijfers voor de maand maart bekendgemaakt en die zullen nu bepalend zijn voor de verdere evoluties op de Amerikaanse beurzen. De consensusverwachting is dat er 700.000 jobs zijn verloren gegaan en dat de werkloosheid vorige maand is opgelopen tot 8,50%.