In ieder geval geven de futures aan dat de Amerikaanse beurzen vandaag aarzelend uit de startblokken gaan komen. De futures op de U.S. Standard & Poor's 500 Index laten een verlies van 0,10% optekenen.

Fitch Ratings verlaagde de kredietrating voor Berkshire Hathaway, het beleggingsvehikel van Warren Buffett. De S&P 500 sloot gisteren voor de derde dag op rij hoger.

Het nieuws is in de afgelopen dagen wat positiever geworden. Gisteren verklaarde Bank of America dat de zaken beter gaan, nadat Citigroup en JPMorgan Chase eerder hetzelfde deden.

In ieder geval geven de futures aan dat de Amerikaanse beurzen vandaag aarzelend uit de startblokken gaan komen. De futures op de U.S. Standard & Poor's 500 Index laten een verlies van 0,10% optekenen. Fitch Ratings verlaagde de kredietrating voor Berkshire Hathaway, het beleggingsvehikel van Warren Buffett. De S&P 500 sloot gisteren voor de derde dag op rij hoger. Het nieuws is in de afgelopen dagen wat positiever geworden. Gisteren verklaarde Bank of America dat de zaken beter gaan, nadat Citigroup en JPMorgan Chase eerder hetzelfde deden.