De futures op de Standard & Poor's 500 Index bewegen voorlopig nauwelijks. Daar kan echter nog verandering in komen, want er staan opnieuw cijfers over de vastgoedmarkt op de agenda.

Het betreft met name de cijfers over de verkopen van bestaande woningen in de maand april. De koersval van gisteren was onder andere het gevolg van een uitspraak van Sheila Bair.

De voorzitter van het garantiefonds voor de banken Federal Deposit Insurance, verklaarde dat de kwaliteit van de Amerikaanse banken een belangrijke zorg blijft.

De futures op de Standard & Poor's 500 Index bewegen voorlopig nauwelijks. Daar kan echter nog verandering in komen, want er staan opnieuw cijfers over de vastgoedmarkt op de agenda. Het betreft met name de cijfers over de verkopen van bestaande woningen in de maand april. De koersval van gisteren was onder andere het gevolg van een uitspraak van Sheila Bair.De voorzitter van het garantiefonds voor de banken Federal Deposit Insurance, verklaarde dat de kwaliteit van de Amerikaanse banken een belangrijke zorg blijft.