De futures geven momenteel aan dat de S&P 500 rond het slotniveau van gisteren kan gaan openen. De index sloot maandagavond af met een winst van fracties van een procent.

Novellus Systems maakte eveneens beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, waarbij de omzet tijdens het tweede kwartaal verdubbelde ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar.

De toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders verdiende over de verslagperiode $63,3 mln, tegenover een verlies van $50 mln tijdens het tweede kwartaal van 2009.

De wpa bedroeg 66 dollarcent, tegenover een verlies van 52 dollarcent vorig jaar. De consensusverwachting lag op een wpa van 60 dollarcent. Ook de omzet kwam iets hoger dan verwacht uit.

De futures geven momenteel aan dat de S&P 500 rond het slotniveau van gisteren kan gaan openen. De index sloot maandagavond af met een winst van fracties van een procent. Novellus Systems maakte eveneens beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, waarbij de omzet tijdens het tweede kwartaal verdubbelde ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. De toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders verdiende over de verslagperiode $63,3 mln, tegenover een verlies van $50 mln tijdens het tweede kwartaal van 2009. De wpa bedroeg 66 dollarcent, tegenover een verlies van 52 dollarcent vorig jaar. De consensusverwachting lag op een wpa van 60 dollarcent. Ook de omzet kwam iets hoger dan verwacht uit.