De futures geven aan dat de S&P 500 ongewijzigd ten opzichte van het slotniveau van gisteren gaat openen. De S&P 500 sloot de maandagsessie af met een winst van iets meer dan 0,50% af.

Alle aandacht zal deze week uitgaan naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart. De analisten verwachten dat er deze maand sprake zal zijn van jobcreatie en niet langer meer van jobverlies.

Op de cijfers zal echter slechts met vertraging gereageerd kunnen worden, want vrijdag wordt op Wall Street niet gehandeld.

De futures geven aan dat de S&P 500 ongewijzigd ten opzichte van het slotniveau van gisteren gaat openen. De S&P 500 sloot de maandagsessie af met een winst van iets meer dan 0,50% af. Alle aandacht zal deze week uitgaan naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart. De analisten verwachten dat er deze maand sprake zal zijn van jobcreatie en niet langer meer van jobverlies. Op de cijfers zal echter slechts met vertraging gereageerd kunnen worden, want vrijdag wordt op Wall Street niet gehandeld.