Op basis van de futures ziet het er naar uit dat de Standard & Poor 500 Index straks lager gaat openen. De focus verplaatst zich momenteel van de bedrijfsresultaten naar de macro-economische indicatoren.

De futures geven momenteel aan dat de S&P 500 ongeveer half procent onder het slotniveau van gisteren gaat openen. De index sloot de donderdagsessie af met een winst van 0,11%.

Het sentiment op de Amerikaans beurzen kan nog wijzigen, want straks voor de opening van de beurs worden in de BBP-cijfers over het derde kwartaal bekendgemaakt.

Op basis van de futures ziet het er naar uit dat de Standard & Poor 500 Index straks lager gaat openen. De focus verplaatst zich momenteel van de bedrijfsresultaten naar de macro-economische indicatoren. De futures geven momenteel aan dat de S&P 500 ongeveer half procent onder het slotniveau van gisteren gaat openen. De index sloot de donderdagsessie af met een winst van 0,11%. Het sentiment op de Amerikaans beurzen kan nog wijzigen, want straks voor de opening van de beurs worden in de BBP-cijfers over het derde kwartaal bekendgemaakt.