De dinsdagsessie werd afgesloten met een verlies van 0,05%, maar de index houdt nog steeds stand boven het niveau van 1300 punten.

Gisterenavond na beurs maakte Amazon.com tegenvallende kwartaalcijfers bekend, waarbij vooral de verkopen van het internetbedrijf onder de verwachtingen bleven.

Die omzet steeg weliswaar met 35% tot 17,43 miljard dollar, maar de consensusverwachting bij de analisten lag op een omzet van 18,20 miljard dollar. In de nabeurshandel noteert de koers van Amazon dan ook duidelijk lager.

De dinsdagsessie werd afgesloten met een verlies van 0,05%, maar de index houdt nog steeds stand boven het niveau van 1300 punten. Gisterenavond na beurs maakte Amazon.com tegenvallende kwartaalcijfers bekend, waarbij vooral de verkopen van het internetbedrijf onder de verwachtingen bleven. Die omzet steeg weliswaar met 35% tot 17,43 miljard dollar, maar de consensusverwachting bij de analisten lag op een omzet van 18,20 miljard dollar. In de nabeurshandel noteert de koers van Amazon dan ook duidelijk lager.