Een financiële feestdag belooft het echter niet te worden, want de futures wijzen op een lagere opening van de beurzen. Het verlies voor de Standard & Poor's 500 zou oplopen tot iets meer dan anderhalf procent.

Barack Obama wordt geconfronteerd met een economie die in een diep dal zit, waarbij Warren Buffett zelfs gewag maakte van een 'economisch Pearl Harbor'.

De vraag is uiteraard of Obama er in zal slagen om de economie uit het slop te halen. Volgens een onderzoek uitgevoerd door Bloomberg gaat de VS-economie dit jaar met 1,50% krimpen.

Een financiële feestdag belooft het echter niet te worden, want de futures wijzen op een lagere opening van de beurzen. Het verlies voor de Standard & Poor's 500 zou oplopen tot iets meer dan anderhalf procent. Barack Obama wordt geconfronteerd met een economie die in een diep dal zit, waarbij Warren Buffett zelfs gewag maakte van een 'economisch Pearl Harbor'. De vraag is uiteraard of Obama er in zal slagen om de economie uit het slop te halen. Volgens een onderzoek uitgevoerd door Bloomberg gaat de VS-economie dit jaar met 1,50% krimpen.