Op basis van de futures mag een 1% hogere opening voor de S&P 500 worden verwacht. De Dow Jones Industrial Average verloor gisteren 4% en zo'n groot verlies was nog nooit voorgevallen op Inauguration Day.

Vooral de banksector liep gisteren opnieuw in de kijker. State Street Corp., de grootste money manager voor institutionele beleggers, verloor 59% van zijn waarde.

Ook banken als Wells Fargo & Co. en Bank of America Corp. verloren fors terrein, de beleggers verwachten dat deze banken nog meer maatregelen moeten nemen om hun balansen te versterken.

Op basis van de futures mag een 1% hogere opening voor de S&P 500 worden verwacht. De Dow Jones Industrial Average verloor gisteren 4% en zo'n groot verlies was nog nooit voorgevallen op Inauguration Day. Vooral de banksector liep gisteren opnieuw in de kijker. State Street Corp., de grootste money manager voor institutionele beleggers, verloor 59% van zijn waarde. Ook banken als Wells Fargo & Co. en Bank of America Corp. verloren fors terrein, de beleggers verwachten dat deze banken nog meer maatregelen moeten nemen om hun balansen te versterken.