De futures geven momenteel aan dat de S&P 500 een kwart procent boven het slotniveau van gisteren gaat openen. De index sloot de maandagsessie af met een winst van 0,60%. Zowel IBM als Texas Instruments noteren lager na de publicatie van de kwartaalcijfers.

Texas Instruments zag de omzet over het tweede kwartaal onder de verwachtingen uitkomen. Aanleiding was een tegenvallende vraag naar chips voor mobiele telefonie vanuit Nokia.

De winst overtrof anderzijds de verwachtingen, terwijl Texas Instruments ook de vooruitzichten verhoogde. De wpa kwam over het tweede kwartaal uit op 62 dollarcent, tegenover 20 dollarcent tijdens dezelfde periode van vorig jaar.

De futures geven momenteel aan dat de S&P 500 een kwart procent boven het slotniveau van gisteren gaat openen. De index sloot de maandagsessie af met een winst van 0,60%. Zowel IBM als Texas Instruments noteren lager na de publicatie van de kwartaalcijfers. Texas Instruments zag de omzet over het tweede kwartaal onder de verwachtingen uitkomen. Aanleiding was een tegenvallende vraag naar chips voor mobiele telefonie vanuit Nokia. De winst overtrof anderzijds de verwachtingen, terwijl Texas Instruments ook de vooruitzichten verhoogde. De wpa kwam over het tweede kwartaal uit op 62 dollarcent, tegenover 20 dollarcent tijdens dezelfde periode van vorig jaar.