De Footsie 100 in Londen zou 9 tot 11 punten hoger gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een winst van 22 tot 26 punten en van een winst van 5 tot 11 punten.

De autobedrijven gaan in focus staan, in reactie op het bericht dat Peugeot onderhandelt over een belang in Mitsubishi. Ook de banksector staat in focus, nadat Bank of America gisterenavond na het slot van de beurs bij verrassing een terugbetaling van de ontvangen staatssteun aankondigde.

De Footsie 100 in Londen zou 9 tot 11 punten hoger gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een winst van 22 tot 26 punten en van een winst van 5 tot 11 punten. De autobedrijven gaan in focus staan, in reactie op het bericht dat Peugeot onderhandelt over een belang in Mitsubishi. Ook de banksector staat in focus, nadat Bank of America gisterenavond na het slot van de beurs bij verrassing een terugbetaling van de ontvangen staatssteun aankondigde.