In de gegeven omstandigheden lijkt een correctie op de beurzen volgens professor Stefan Duchateau eerder te wijzen op nieuwe opportuniteiten voor beleggers die nog aan de kant waren blijven staan of investeerders op lange termijn die een goedkoper instapmoment wensten af te wachten.

De Amerikaanse economie blijft immers kwistig uitnodigingen rondsturen, verwijzend naar de lage rente en inflatie, het volgehouden stimuleringsbeleid en de gestage vooruitgang in bedrijfsresultaten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

In de gegeven omstandigheden lijkt een correctie op de beurzen volgens professor Stefan Duchateau eerder te wijzen op nieuwe opportuniteiten voor beleggers die nog aan de kant waren blijven staan of investeerders op lange termijn die een goedkoper instapmoment wensten af te wachten. De Amerikaanse economie blijft immers kwistig uitnodigingen rondsturen, verwijzend naar de lage rente en inflatie, het volgehouden stimuleringsbeleid en de gestage vooruitgang in bedrijfsresultaten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.