Volgens Roth is er momenteel nog ruimte voor een verdere stijging van de koersen, maar hij verwacht geen forse rendementen op aandelen tenzij wereldwijd de economische groei weer aantrekt.

Alleen dan komen de echte beleggers opnieuw naar de beurs. Daarmee bedoelt Roth dat grote institutionele beleggers - zoals de verzekeraars bijvoorbeeld - nog altijd ondervertegenwoordigd zijn op de beurs. De pensioenfondsen werden zelfs min of meer uit de markt geduwd.

Inmiddels moeten de beurzen nog altijd de "wall of worry" bestijgen. Er zijn namelijk nog steeds heel wat hinderpalen die moeten overwonnen worden alvorens het algemeen licht weer op groen komt te staan.

Momenteel zijn het vooral traders die de beurshandel domineren. Deze kopen en verkopen aandelen op korte termijn, maar hebben momenteel veel minder een langetermijnvisie voor ogen.

Volgens Roth is er momenteel nog ruimte voor een verdere stijging van de koersen, maar hij verwacht geen forse rendementen op aandelen tenzij wereldwijd de economische groei weer aantrekt. Alleen dan komen de echte beleggers opnieuw naar de beurs. Daarmee bedoelt Roth dat grote institutionele beleggers - zoals de verzekeraars bijvoorbeeld - nog altijd ondervertegenwoordigd zijn op de beurs. De pensioenfondsen werden zelfs min of meer uit de markt geduwd. Inmiddels moeten de beurzen nog altijd de "wall of worry" bestijgen. Er zijn namelijk nog steeds heel wat hinderpalen die moeten overwonnen worden alvorens het algemeen licht weer op groen komt te staan. Momenteel zijn het vooral traders die de beurshandel domineren. Deze kopen en verkopen aandelen op korte termijn, maar hebben momenteel veel minder een langetermijnvisie voor ogen.