De initiële fase van de order bestaat uit vijf maanden onderzoek. De order heeft een looptijd van twee jaar en is vanwege twee redenen belangrijk. In de markt voor Ocean Bottom Node-technologie worden stroperige contracten afgesloten en is sprake van onzekere timing.

Schepen en personeel in de Noordzee stallen met de garantie er twee jaar te kunnen werken, draagt bij aan de toekomstige winstgroei van de divisie.

Ten tweede denkt ABN Amro dat de Seabed joint venture matig is aangevangen. Een omvangrijk contract zoals afgesloten met Total kan zorgen voor een opleving van de winstgevendheid in de eerste jaarhelft van 2014. ABN Amro blijft koper van het aandeel.

De initiële fase van de order bestaat uit vijf maanden onderzoek. De order heeft een looptijd van twee jaar en is vanwege twee redenen belangrijk. In de markt voor Ocean Bottom Node-technologie worden stroperige contracten afgesloten en is sprake van onzekere timing. Schepen en personeel in de Noordzee stallen met de garantie er twee jaar te kunnen werken, draagt bij aan de toekomstige winstgroei van de divisie. Ten tweede denkt ABN Amro dat de Seabed joint venture matig is aangevangen. Een omvangrijk contract zoals afgesloten met Total kan zorgen voor een opleving van de winstgevendheid in de eerste jaarhelft van 2014. ABN Amro blijft koper van het aandeel.