De groei is veroorzaakt door capaciteitsuitbreiding in de seismologische activiteiten. Fugro heeft een goed gevulde orderportefeuille aan het begin van het nieuwe jaar, waaraan recentelijk ook weer een aantal opdrachten zijn toegevoegd.

Een van de nieuwe opdrachten betreft een opdracht voor geochemisch grondonderzoek voor de kust van Brazilië ter waarde van Eur 6 mln. In totaal zijn in de afgelopen weken opdrachten binnengekomen met een waarde van circa Eur 35 mln. Fugro is voor Theodoor Gilissen Bankiers koopwaardig.

De groei is veroorzaakt door capaciteitsuitbreiding in de seismologische activiteiten. Fugro heeft een goed gevulde orderportefeuille aan het begin van het nieuwe jaar, waaraan recentelijk ook weer een aantal opdrachten zijn toegevoegd. Een van de nieuwe opdrachten betreft een opdracht voor geochemisch grondonderzoek voor de kust van Brazilië ter waarde van Eur 6 mln. In totaal zijn in de afgelopen weken opdrachten binnengekomen met een waarde van circa Eur 35 mln. Fugro is voor Theodoor Gilissen Bankiers koopwaardig.