Het beeld van infrastructuur activiteiten (land en kust) was gevarieerd, waarbij voor de Verenigde Staten een impuls uit de voorgestelde infra investeringen wordt verwacht.

Mijnbouwactiviteiten zijn fors lager, maar maken slechts 4% van de totale omzet uit. Fugro heeft enkele schipcharters beëindigd en een nieuwbouw order afbesteld. Daarnaast is voor de mijnbouw activiteiten een personeelsreductie doorgevoerd.

De orderpositie is gelijk aan begin 2009, plus 15% ten opzichte van vorig jaar. Voor 1H09 wordt een omzet van iets meer dan Eur 1 mrd verwacht (vorig jaar Eur 992 mln) en een netto resultaat van Eur 110 mln (Eur 109,3 mln vorig jaar).

De verwachting voor het gehele jaar wordt bij de publicatie van de halfjaarcijfers op 7 augustus gegeven. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een koopadvies.

Het beeld van infrastructuur activiteiten (land en kust) was gevarieerd, waarbij voor de Verenigde Staten een impuls uit de voorgestelde infra investeringen wordt verwacht. Mijnbouwactiviteiten zijn fors lager, maar maken slechts 4% van de totale omzet uit. Fugro heeft enkele schipcharters beëindigd en een nieuwbouw order afbesteld. Daarnaast is voor de mijnbouw activiteiten een personeelsreductie doorgevoerd.De orderpositie is gelijk aan begin 2009, plus 15% ten opzichte van vorig jaar. Voor 1H09 wordt een omzet van iets meer dan Eur 1 mrd verwacht (vorig jaar Eur 992 mln) en een netto resultaat van Eur 110 mln (Eur 109,3 mln vorig jaar). De verwachting voor het gehele jaar wordt bij de publicatie van de halfjaarcijfers op 7 augustus gegeven. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een koopadvies.