De grote overwinnaar was anderzijds Marine Le Pen van het Front National. Kwatongen beweren dat Hollande de rode loper heeft uitgelegd voor Le Pen door het slap beleid dat hij heeft gevoerd. De nederlaag van Hollande kan echter grote gevolgen voor heel Europa, evenals voor de euro.

Het Front National wil namelijk opnieuw de invoering van de Franse franc, niet meer of niet minder. In mei zijn er verkiezingen voor het Europees parlement en verwacht mag dat nog andere landen tegen de euro zullen stemmen. De basis voor de Europese eenheidsmunt wordt zodoende steeds smaller.

De grote overwinnaar was anderzijds Marine Le Pen van het Front National. Kwatongen beweren dat Hollande de rode loper heeft uitgelegd voor Le Pen door het slap beleid dat hij heeft gevoerd. De nederlaag van Hollande kan echter grote gevolgen voor heel Europa, evenals voor de euro. Het Front National wil namelijk opnieuw de invoering van de Franse franc, niet meer of niet minder. In mei zijn er verkiezingen voor het Europees parlement en verwacht mag dat nog andere landen tegen de euro zullen stemmen. De basis voor de Europese eenheidsmunt wordt zodoende steeds smaller.