Geert Van Herck (Leleux AB): "Molycorp realiseerde een gemiddelde verkoopprijs van 37,73 dollar per kilogram t.o.v. een gemiddelde verkoopprijs van 7,13 dollar per kilogram voor het eerste kwartaal van 2010. Dankzij deze gestegen prijzen boekte de groep een omzet van 26,3 miljoen dollar, een stijging met 21% sequentieel en 770% jaar op jaar."

Het nettoverlies over het eerste kwartaal van 2011 werd teruggebracht tot 0,9 miljoen dollar en het nettoverlies dat toe te wijzen is aan de gewone aandeelhouders staat op 2,2 miljoen dollar (ofwel een nettoverlies van 0,03 dollar per aandeel). Exclusief de kosten in verband met de verloning onder de vorm van aandelen (stock option plan) zou Molycorp een nettowinst (toe te wijzen aan de gewone aandeelhouders) van 0,8 miljoen dollar hebben gegenereerd (ofwel een winst per aandeel van 0,01 dollar).

Liefferinckx: "De recente aardbeving en tsunami in Japan kan een negatieve impact hebben op de kortetermijn vraag van de markt in het tweede en derde kwartaal. Het bedrijf verwacht dat de markt opnieuw volledig moet herstellen in het vierde kwartaal van 2011."

Geert Van Herck (Leleux AB): "Molycorp realiseerde een gemiddelde verkoopprijs van 37,73 dollar per kilogram t.o.v. een gemiddelde verkoopprijs van 7,13 dollar per kilogram voor het eerste kwartaal van 2010. Dankzij deze gestegen prijzen boekte de groep een omzet van 26,3 miljoen dollar, een stijging met 21% sequentieel en 770% jaar op jaar." Het nettoverlies over het eerste kwartaal van 2011 werd teruggebracht tot 0,9 miljoen dollar en het nettoverlies dat toe te wijzen is aan de gewone aandeelhouders staat op 2,2 miljoen dollar (ofwel een nettoverlies van 0,03 dollar per aandeel). Exclusief de kosten in verband met de verloning onder de vorm van aandelen (stock option plan) zou Molycorp een nettowinst (toe te wijzen aan de gewone aandeelhouders) van 0,8 miljoen dollar hebben gegenereerd (ofwel een winst per aandeel van 0,01 dollar). Liefferinckx: "De recente aardbeving en tsunami in Japan kan een negatieve impact hebben op de kortetermijn vraag van de markt in het tweede en derde kwartaal. Het bedrijf verwacht dat de markt opnieuw volledig moet herstellen in het vierde kwartaal van 2011."