Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "De Japanse groep publiceert morgen (31/03/2011) zijn resultaten en het is zeer waarschijnlijk dat ze uitstekend zullen zijn. Natuurlijk zal het eerste kwartaal van 2011 lijden onder de Japanse recessie: zoals vermeld in een

persbericht zijn sommige productiecentra van Komatsu door de tsunami ernstig beschadigd en het zal enige tijd vergen voor ze volledig hersteld zijn en terug aan een normaal ritme kunnen produceren. Maar algemeen genomen hebben de Japanse Komatsufabrieken hun productie hervat met uitzondering van enkele assemblagelijnen die geïnspecteerd en gerepareerd moeten worden. Sommige toeleveranciers van Komatsu werden negatief getroffen door de ramp maar Komatsu heeft vervangingsmaatregelen getroffen. Wij geven het advies te kopen op koerszwakte."

Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "De Japanse groep publiceert morgen (31/03/2011) zijn resultaten en het is zeer waarschijnlijk dat ze uitstekend zullen zijn. Natuurlijk zal het eerste kwartaal van 2011 lijden onder de Japanse recessie: zoals vermeld in een persbericht zijn sommige productiecentra van Komatsu door de tsunami ernstig beschadigd en het zal enige tijd vergen voor ze volledig hersteld zijn en terug aan een normaal ritme kunnen produceren. Maar algemeen genomen hebben de Japanse Komatsufabrieken hun productie hervat met uitzondering van enkele assemblagelijnen die geïnspecteerd en gerepareerd moeten worden. Sommige toeleveranciers van Komatsu werden negatief getroffen door de ramp maar Komatsu heeft vervangingsmaatregelen getroffen. Wij geven het advies te kopen op koerszwakte."