Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "De verbetering wordt toegeschreven aan de opkomende markten en de heropleving van de markt voor elektriciteitsproductie, olie en gas. Deze markten zijn goed voor 75% van de orders in de eerste negen maanden van 2010."

Daarnaast is er een duidelijk herstel in de metallurgische industrie na meer dan twee jaar van zeer beperkte investeringen. Liefferinckx: "Europa en Noord-Amerika, de historische thuismarkten, leveren nog steeds de meerderheid van de nieuwe bestellingen. Andere regio's (goed voor één derde van de bestellingen) blijven eveneens groeien. In de divisie "Koelsystemen", het vlaggeschip van de groep, zijn de prestaties uitstekend (bestellingen +97,3%). De systemen voor luchtzuivering (die andere andere sterkhouder van de groep) stegen meer dan 8%. De schoorstenen stijgen met 213% ! De warmtewisselaars daarentegen gaan met 41% achteruit maar lijden aan een negatief basiseffect. Gezien het algemene economische klimaat heeft Hamon besloten geen prognose over de toekomstige resultaten te geven. Hamon is ons inziens koopwaardig."

Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "De verbetering wordt toegeschreven aan de opkomende markten en de heropleving van de markt voor elektriciteitsproductie, olie en gas. Deze markten zijn goed voor 75% van de orders in de eerste negen maanden van 2010." Daarnaast is er een duidelijk herstel in de metallurgische industrie na meer dan twee jaar van zeer beperkte investeringen. Liefferinckx: "Europa en Noord-Amerika, de historische thuismarkten, leveren nog steeds de meerderheid van de nieuwe bestellingen. Andere regio's (goed voor één derde van de bestellingen) blijven eveneens groeien. In de divisie "Koelsystemen", het vlaggeschip van de groep, zijn de prestaties uitstekend (bestellingen +97,3%). De systemen voor luchtzuivering (die andere andere sterkhouder van de groep) stegen meer dan 8%. De schoorstenen stijgen met 213% ! De warmtewisselaars daarentegen gaan met 41% achteruit maar lijden aan een negatief basiseffect. Gezien het algemene economische klimaat heeft Hamon besloten geen prognose over de toekomstige resultaten te geven. Hamon is ons inziens koopwaardig."