Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "Hetzelfde geldt voor de recordgroei van het orderboek tijdens de zomermaanden (+ 64,8%). De nettowinst is op haar beurt tot 11,2 miljoen euro gestegen (+127%). De wereldbeker voetbal in Zuid-Afrika was een groot succes en opende indirect de deur naar potentieel nieuwe opdrachten in de nabije toekomst. Maar we moeten ook wijzen op de uitstekende prestaties van de andere divisie studio (die meer dan 50% van de omzet oplevert)."

Televisienetwerken bereiden nu al zeer actief hun winterprogrammatie voor. Daarnaast heeft XDC (de dochteronderneming die zich toelegt op de digitalisering van bioscopen) sinds januari contracten getekend om meer dan 1.000 cinemaschermen aan te passen.

Liefferinckx: "De komst van 3D biedt meer ruimte voor digitale oplossingen. De volgende 5 tot 10 jaar kan deze activiteit uitgroeien tot 80% van de omzet. Kortom, een ware vloedgolf aan goed nieuws. Bij de aankondiging is het aandeel meer dan 10% gestegen nadat het lange tijd in een dalende trend zat. De transactievolumes bevestigen de trendommekeer. Na een kleine terugval (karakteristiek voor een uitbraak) heeft het aandeel haar stijgende trend hervat en breekt door de belangrijke technische weerstand van 42 euro. De volgende belangrijke weerstandzones bevinden zich op 45 en 50 euro. We maken van elke koerscorrectie gebruik om in te stappen. Stop loss is 39 euro, de "gap" van 28/08/2010."

Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "Hetzelfde geldt voor de recordgroei van het orderboek tijdens de zomermaanden (+ 64,8%). De nettowinst is op haar beurt tot 11,2 miljoen euro gestegen (+127%). De wereldbeker voetbal in Zuid-Afrika was een groot succes en opende indirect de deur naar potentieel nieuwe opdrachten in de nabije toekomst. Maar we moeten ook wijzen op de uitstekende prestaties van de andere divisie studio (die meer dan 50% van de omzet oplevert)." Televisienetwerken bereiden nu al zeer actief hun winterprogrammatie voor. Daarnaast heeft XDC (de dochteronderneming die zich toelegt op de digitalisering van bioscopen) sinds januari contracten getekend om meer dan 1.000 cinemaschermen aan te passen. Liefferinckx: "De komst van 3D biedt meer ruimte voor digitale oplossingen. De volgende 5 tot 10 jaar kan deze activiteit uitgroeien tot 80% van de omzet. Kortom, een ware vloedgolf aan goed nieuws. Bij de aankondiging is het aandeel meer dan 10% gestegen nadat het lange tijd in een dalende trend zat. De transactievolumes bevestigen de trendommekeer. Na een kleine terugval (karakteristiek voor een uitbraak) heeft het aandeel haar stijgende trend hervat en breekt door de belangrijke technische weerstand van 42 euro. De volgende belangrijke weerstandzones bevinden zich op 45 en 50 euro. We maken van elke koerscorrectie gebruik om in te stappen. Stop loss is 39 euro, de "gap" van 28/08/2010."