Fréderic Liefferinckx (Leleux AB): "Het koersverloop van de BEL 20 index sluit nauw aan bij de Euro Stoxx 50 en de CAC 40. Deze evolutie is te verklaren door de nog steeds belangrijke aanwezigheid van Dexia, KBC en Ageas in de index. Niettemin valt ook hier de brede, zijdelingse koersbeweging tussen 2.300 - 2.800 punten op.

Net zoals de andere indices is er nog verder neerwaarts potentieel tot de onderkant van het patroon te verwachten. Nadien zou er een stijging tot boven 2.800 punten moeten plaatsvinden."

Fréderic Liefferinckx (Leleux AB): "Het koersverloop van de BEL 20 index sluit nauw aan bij de Euro Stoxx 50 en de CAC 40. Deze evolutie is te verklaren door de nog steeds belangrijke aanwezigheid van Dexia, KBC en Ageas in de index. Niettemin valt ook hier de brede, zijdelingse koersbeweging tussen 2.300 - 2.800 punten op. Net zoals de andere indices is er nog verder neerwaarts potentieel tot de onderkant van het patroon te verwachten. Nadien zou er een stijging tot boven 2.800 punten moeten plaatsvinden."