Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "De forse terugval van de dollar ten opzichte van de euro heeft tussen juli en september zwaar op de resultaten van CMB gewogen. Daardoor leed CMB een niet-gerealiseerd wisselkoersverlies van net geen 28 miljoen euro op zijn kaspositie in dollar."

Gevolg: de nettowinst daalde in het derde kwartaal tot 0,6 miljoen euro terwijl dat één jaar eerder nog 14,4 miljoen euro was. De omzet in het derde kwartaal bedroeg 133,5 miljoen euro en daaruit puurde de groep een EBITDA van 44 miljoen euro.

Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "De bijdrage van Bocimar aan het resultaat van het derde kwartaal 2010 bedraagt 26,7 miljoen euro (2009: 20,2 miljoen euro). ASL Aviation draagt 2,0 miljoen euro bij aan het geconsolideerd resultaat voor het derde kwartaal (2009: miljoen euro). Rekening houdend met de contractenportefeuilles van zowel Bocimar als ASL blijven de vooruitzichten voor het vierde kwartaal goed. Toch krijgt CMB slechts een neutraal advies."

Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "De forse terugval van de dollar ten opzichte van de euro heeft tussen juli en september zwaar op de resultaten van CMB gewogen. Daardoor leed CMB een niet-gerealiseerd wisselkoersverlies van net geen 28 miljoen euro op zijn kaspositie in dollar." Gevolg: de nettowinst daalde in het derde kwartaal tot 0,6 miljoen euro terwijl dat één jaar eerder nog 14,4 miljoen euro was. De omzet in het derde kwartaal bedroeg 133,5 miljoen euro en daaruit puurde de groep een EBITDA van 44 miljoen euro. Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "De bijdrage van Bocimar aan het resultaat van het derde kwartaal 2010 bedraagt 26,7 miljoen euro (2009: 20,2 miljoen euro). ASL Aviation draagt 2,0 miljoen euro bij aan het geconsolideerd resultaat voor het derde kwartaal (2009: miljoen euro). Rekening houdend met de contractenportefeuilles van zowel Bocimar als ASL blijven de vooruitzichten voor het vierde kwartaal goed. Toch krijgt CMB slechts een neutraal advies."