Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "Op organische basis (omzetgroei exclusief overnames en desinvesteringen) steeg de omzet met 11,6% in Frankrijk (tegen 7,5% in het tweede kwartaal) en 3,3% internationaal (na een groei met 0,4% in het tweede kwartaal). Wat het factureringstarief betreft (een belangrijke indicator van de rendabiliteit), dit is tot 83,1% gestegen ten opzichte van het derde kwartaal van 2009 (78,2%). Maar het tarief is vrijwel ongewijzigd ten opzichte van het voorgaande kwartaal (83%)."

Op het vlak van de vooruitzichten heeft de groep haar doelstelling bevestigd om de marges in de tweede helft van 2010 aanzienlijk te verbeteren ten opzichte van de marges in de eerste helft van 2010.

Liefferinckx: "Het doel blijft een verdubbeling van de operationele rendabiliteit te bereiken t.o.v. de eerste zes maanden van het jaar (toen de operationele winst 2,5% van de omzet bedroeg)."

Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "Op organische basis (omzetgroei exclusief overnames en desinvesteringen) steeg de omzet met 11,6% in Frankrijk (tegen 7,5% in het tweede kwartaal) en 3,3% internationaal (na een groei met 0,4% in het tweede kwartaal). Wat het factureringstarief betreft (een belangrijke indicator van de rendabiliteit), dit is tot 83,1% gestegen ten opzichte van het derde kwartaal van 2009 (78,2%). Maar het tarief is vrijwel ongewijzigd ten opzichte van het voorgaande kwartaal (83%)." Op het vlak van de vooruitzichten heeft de groep haar doelstelling bevestigd om de marges in de tweede helft van 2010 aanzienlijk te verbeteren ten opzichte van de marges in de eerste helft van 2010. Liefferinckx: "Het doel blijft een verdubbeling van de operationele rendabiliteit te bereiken t.o.v. de eerste zes maanden van het jaar (toen de operationele winst 2,5% van de omzet bedroeg)."