De regering van eerste minister Jean-Marc Ayrault heeft een 20-punten programma uitgewerkt dat de enkele tientallen miljarden euro moet opbrengen. Zo wil de regering alle cash transacties beperken tot maximaal 1000 euro, waar dat tot dusver 3000 euro was.

Op die manier wil hij ook de buitenlanders die leven in Frankrijk treffen, buitenlanders die vaak elders hun belastingen treffen. De Fransen en al wie in Frankrijk werkt, worden als citroenen uitgeperst door de socialistische regering.

Zijn wij Belgen als volgende aan de beurt? Dat zou wel eens kunnen, want op termijn dreigen we in dezelfde situatie als Frankrijk te belanden.

De regering van eerste minister Jean-Marc Ayrault heeft een 20-punten programma uitgewerkt dat de enkele tientallen miljarden euro moet opbrengen. Zo wil de regering alle cash transacties beperken tot maximaal 1000 euro, waar dat tot dusver 3000 euro was. Op die manier wil hij ook de buitenlanders die leven in Frankrijk treffen, buitenlanders die vaak elders hun belastingen treffen. De Fransen en al wie in Frankrijk werkt, worden als citroenen uitgeperst door de socialistische regering. Zijn wij Belgen als volgende aan de beurt? Dat zou wel eens kunnen, want op termijn dreigen we in dezelfde situatie als Frankrijk te belanden.