De manier waarop de huidige regering de zaken aanpakt, zou komisch zijn als de gevolgen niet zo dramatisch waren. Die regering is er zelfs al in geslaagd om de publicatie van de werkloosheidscijfers te vergeten. Of er kwade wil in het spel was, blijft hoogst onzeker.

Bovendien is ook de index van de aankoopmanagers ingestort, wat betekent dat er op korte of middellange termijn geen verbetering hoeft verwacht te worden. Tegen die achtergrond valt het onmogelijk te verklaren waarom de rendementen op Franse staatsobligaties zo laag blijven.

De manier waarop de huidige regering de zaken aanpakt, zou komisch zijn als de gevolgen niet zo dramatisch waren. Die regering is er zelfs al in geslaagd om de publicatie van de werkloosheidscijfers te vergeten. Of er kwade wil in het spel was, blijft hoogst onzeker. Bovendien is ook de index van de aankoopmanagers ingestort, wat betekent dat er op korte of middellange termijn geen verbetering hoeft verwacht te worden. Tegen die achtergrond valt het onmogelijk te verklaren waarom de rendementen op Franse staatsobligaties zo laag blijven.