Het bericht lag aan de basis van een bepaalde vorm van enthousiasme, maar dat bleek toch enigszins voorbarig te zijn. De meevallende cijfers blijken namelijk niet het gevolg te zijn van een verbetering op de arbeidsmarkt, maar ze waren te wijten aan een technische fout.

De werkloosheid in Frankrijk blijkt namelijk niet te zijn gedaald maar wel gestegen, waardoor een nieuw recordniveau werd bereikt. President François Hollande zal dus zijn belofte dat hij de werkloosheid zal doen dalen opnieuw moeten inslikken. Met zijn populariteit gaat het inmiddels nog altijd steil bergaf.

Het bericht lag aan de basis van een bepaalde vorm van enthousiasme, maar dat bleek toch enigszins voorbarig te zijn. De meevallende cijfers blijken namelijk niet het gevolg te zijn van een verbetering op de arbeidsmarkt, maar ze waren te wijten aan een technische fout. De werkloosheid in Frankrijk blijkt namelijk niet te zijn gedaald maar wel gestegen, waardoor een nieuw recordniveau werd bereikt. President François Hollande zal dus zijn belofte dat hij de werkloosheid zal doen dalen opnieuw moeten inslikken. Met zijn populariteit gaat het inmiddels nog altijd steil bergaf.