Daar is echter niet veel van in huis gekomen, integendeel zelfs. De Franse werkloosheidscijfers blijven maar stijgen en hebben een nieuw recordniveau bereikt. In 32 van de 34 meest recente maanden is de werkloosheid gestegen en de kans is klein dat er snel een trendommekeer zal gebeuren.

De situatie in de tweede economie in Europa en de vijfde in wereld verslechtert in snel tempo. Hollande zelf staat eerder machteloos, maar waarschijnlijk zal de Europese Centrale Bank tot actie gedwongen worden om de economische groei aan te zwengelen.

Daar is echter niet veel van in huis gekomen, integendeel zelfs. De Franse werkloosheidscijfers blijven maar stijgen en hebben een nieuw recordniveau bereikt. In 32 van de 34 meest recente maanden is de werkloosheid gestegen en de kans is klein dat er snel een trendommekeer zal gebeuren. De situatie in de tweede economie in Europa en de vijfde in wereld verslechtert in snel tempo. Hollande zelf staat eerder machteloos, maar waarschijnlijk zal de Europese Centrale Bank tot actie gedwongen worden om de economische groei aan te zwengelen.