Maar ook Franse staatsobligaties waren een goede belegging, met een winst van 8,60%, zo blijkt uit de data verzameld door Bloomberg en door de European Federation of Financial Analysts Societies. Duitse staatsobligaties leverden over een periode van drie maanden 4,90% op.

Deze stevige winsten zijn natuurlijk te verklaren door het feit dat de rendementen op Europese staatsobligaties verder zijn gedaald. Obligaties van de kernlanden brengen zo goed als niets meer op, dus stappen de beleggers over op obligaties uit de periferie.

Maar ook Franse staatsobligaties waren een goede belegging, met een winst van 8,60%, zo blijkt uit de data verzameld door Bloomberg en door de European Federation of Financial Analysts Societies. Duitse staatsobligaties leverden over een periode van drie maanden 4,90% op. Deze stevige winsten zijn natuurlijk te verklaren door het feit dat de rendementen op Europese staatsobligaties verder zijn gedaald. Obligaties van de kernlanden brengen zo goed als niets meer op, dus stappen de beleggers over op obligaties uit de periferie.