Uit de evolutie van die index bleek namelijk dat de verwerkende industrie in Frankrijk opnieuw is gedaald tot een nieuw dieptepunt voor de afgelopen vijf maanden. De index van de aankoopmanagers viel namelijk vorige maand verder terug onder het niveau van 50.

In november werd een stand van 48,40 opgetekend, ten opzichte van 49,10 in november. Voor Frankrijk begint de tijd stilaan te dringen. Hollande heeft al regelmatig de waarschuwing gekregen dat er grote sociale onrust dreigt wanneer het economisch niet beter gaat.

Uit de evolutie van die index bleek namelijk dat de verwerkende industrie in Frankrijk opnieuw is gedaald tot een nieuw dieptepunt voor de afgelopen vijf maanden. De index van de aankoopmanagers viel namelijk vorige maand verder terug onder het niveau van 50. In november werd een stand van 48,40 opgetekend, ten opzichte van 49,10 in november. Voor Frankrijk begint de tijd stilaan te dringen. Hollande heeft al regelmatig de waarschuwing gekregen dat er grote sociale onrust dreigt wanneer het economisch niet beter gaat.