Het betreft een gecompliceerd systeem van tijdskrediet, gekoppeld aan de voorwaarde om nieuwe werknemers in dienst te nemen. Het spreekt vanzelf dat dit weinig of niets zal oplossen, vanwege de ingewikkeldheid van het systeem zullen de gevolgen er van niet voor 2014-2015 zichtbaar worden.

In januari bereikten werknemers en -gevers een nieuw akkoord over een soepelere regeling van de arbeid, maar veel meer dan een doekje voor het bloeden is dit niet. Bovendien werden nieuwe maatregelen aangekondigd die meer dirigisme betekenen, waardoor de situatie muurvast blijven zitten.

Het betreft een gecompliceerd systeem van tijdskrediet, gekoppeld aan de voorwaarde om nieuwe werknemers in dienst te nemen. Het spreekt vanzelf dat dit weinig of niets zal oplossen, vanwege de ingewikkeldheid van het systeem zullen de gevolgen er van niet voor 2014-2015 zichtbaar worden. In januari bereikten werknemers en -gevers een nieuw akkoord over een soepelere regeling van de arbeid, maar veel meer dan een doekje voor het bloeden is dit niet. Bovendien werden nieuwe maatregelen aangekondigd die meer dirigisme betekenen, waardoor de situatie muurvast blijven zitten.