Zijn 'haatbelasting' op de hoge inkomens jaagt alle Fransen met zin voor initiatief het land uit, maar Hollande is niet van plan om het daarbij te laten. Zijn volgende doelwit is de bedrijfswereld, die hij graag zo snel mogelijk met de grond gelijk wil maken via dwaze belastingen.

De Franse bedrijfsbelasting was al één van de hoogste in Europa, maar daar wordt nu nog een schepje bovenop gedaan. Hollande wil namelijk een belasting op de bedrijfsbelasting invoeren, waardoor die bedrijfsbelasting in één klap zou verdubbelen. Het spreekt vanzelf dat dit massa's jobs zal kosten.

Zijn 'haatbelasting' op de hoge inkomens jaagt alle Fransen met zin voor initiatief het land uit, maar Hollande is niet van plan om het daarbij te laten. Zijn volgende doelwit is de bedrijfswereld, die hij graag zo snel mogelijk met de grond gelijk wil maken via dwaze belastingen. De Franse bedrijfsbelasting was al één van de hoogste in Europa, maar daar wordt nu nog een schepje bovenop gedaan. Hollande wil namelijk een belasting op de bedrijfsbelasting invoeren, waardoor die bedrijfsbelasting in één klap zou verdubbelen. Het spreekt vanzelf dat dit massa's jobs zal kosten.