Connolly is van mening dat dit soort idiote verklaringen meer kwaad dan goed doen, ze tonen bovendien aan dat politici als Hollande totaal niets hebben begrepen van wat er rondom hen gebeurt.

De Europese Unie is uitgegroeid tot een heuse ramp en de verantwoordelijke politici staan langs de zijlijn te juichen.

Begrijpe wie kan, zo stelt Connolly. Volgens hem zal er op korte termijn niets veranderen, er is geen acceptabele uitweg uit de huidige crisis mogelijk.

Connolly waarschuwt voor deflatie, depressie, nog meer bankencrisissen, een verdieping van de schuldencrisis en ga zo maar door. Uiteindelijk kan dit alleen maar in sociale onrust eindigen.

Connolly is van mening dat dit soort idiote verklaringen meer kwaad dan goed doen, ze tonen bovendien aan dat politici als Hollande totaal niets hebben begrepen van wat er rondom hen gebeurt. De Europese Unie is uitgegroeid tot een heuse ramp en de verantwoordelijke politici staan langs de zijlijn te juichen. Begrijpe wie kan, zo stelt Connolly. Volgens hem zal er op korte termijn niets veranderen, er is geen acceptabele uitweg uit de huidige crisis mogelijk. Connolly waarschuwt voor deflatie, depressie, nog meer bankencrisissen, een verdieping van de schuldencrisis en ga zo maar door. Uiteindelijk kan dit alleen maar in sociale onrust eindigen.