Heel wat topverdieners hebben het land al verlaten, anderen zijn volop bezig om te onderzoeken hoe ze dat zo snel mogelijk kunnen doen.

Afgezien van deze maatregel is het met de politiek van Hollande tot dusver nog wel meegevallen, tenminste als we de Franse economen mogen geloven.

De Franse politiek is tot dusver minder extreem links dan gevreesd, wat ongetwijfeld te maken heeft met het feit dat Hollande tot de rechtervleugel van de socialistische partij wordt gerekend.

De aanvankelijke kritiek op de persoon van Hollande is wat verstomd, nu de economie het beter doet dan verwacht en nu blijkt dat Hollande wel degelijk oog heeft voor het herstellen van de concurrentiekracht.

De president zal er zich echter voor moeten hoeden om nog meer gekke maatregelen aan te kondigen zoals de superbelasting op de hogere inkomsten.

Heel wat topverdieners hebben het land al verlaten, anderen zijn volop bezig om te onderzoeken hoe ze dat zo snel mogelijk kunnen doen. Afgezien van deze maatregel is het met de politiek van Hollande tot dusver nog wel meegevallen, tenminste als we de Franse economen mogen geloven. De Franse politiek is tot dusver minder extreem links dan gevreesd, wat ongetwijfeld te maken heeft met het feit dat Hollande tot de rechtervleugel van de socialistische partij wordt gerekend. De aanvankelijke kritiek op de persoon van Hollande is wat verstomd, nu de economie het beter doet dan verwacht en nu blijkt dat Hollande wel degelijk oog heeft voor het herstellen van de concurrentiekracht. De president zal er zich echter voor moeten hoeden om nog meer gekke maatregelen aan te kondigen zoals de superbelasting op de hogere inkomsten.