Jim Iuorio, managing director bij TJM Institutional Services, maakt zich bijvoorbeeld weinig zorgen over de evolutie in Portugal. Mogelijk is er misschien wel een zeepbel geblazen bij de perifere Zuid-Europese obligaties, maar die hoeft niet noodzakelijk op een krachtige manier te imploderen.

Over Portugal maakt hij zich dus geen zorgen, maar dat zou anders kunnen worden wanneer Frankrijk willens nillens op de voorgrond treedt. Een koersval bij de Franse obligaties kunnen de echte problemen in de eurozone inluiden, maar zover zijn we voorlopig dus nog niet.

Jim Iuorio, managing director bij TJM Institutional Services, maakt zich bijvoorbeeld weinig zorgen over de evolutie in Portugal. Mogelijk is er misschien wel een zeepbel geblazen bij de perifere Zuid-Europese obligaties, maar die hoeft niet noodzakelijk op een krachtige manier te imploderen. Over Portugal maakt hij zich dus geen zorgen, maar dat zou anders kunnen worden wanneer Frankrijk willens nillens op de voorgrond treedt. Een koersval bij de Franse obligaties kunnen de echte problemen in de eurozone inluiden, maar zover zijn we voorlopig dus nog niet.